Dostava in plačilo

Možnosti plačila:

Plačilo po povzetju

Naročeno blago ob dostavi plačate z gotovino kurirju dostavne službe DPD

Plačilo s PAYPAL

Paypal omogoča uporabnikom hitro in enostavno plačilo preko njihove platforme za plačevanje. Preko njihove platforme je mogoče tudi plačevanje s karticami.

Dostava

Do 13. ure naročeni izdelki bodo odposlani najkasneje en delovni dan po naročilu. Za naročnikovo potrditev se šteje mail ki ga boste prejeli takoj po oddaji naročila.

Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem nemudoma obvestil kupca. Naročeni izdelki bodo dostavljeni z navadno dostavo, odvisno od izbire kupca. 

Dostavna služba DPD dostavi vaše naročilo v 1-2 delovnih dneh. Za točno dostavo vas bo kontaktirala kurirska služba na telefonsko številko, ki ste jo napisali ob naročilu.

Sprememba naslova za dostavo

Vaš paket lahko dostavimo na drug naslov, kot ste ga posredovali ob naročanju. Spremembo lahko sporočite na e-naslov: info@daan.si ali pa se dogovorite s kurirjem, ki vam bo paket dostavljal.

Dostava na PUDO točko

Dostava na PUDO točko pomeni dostavo na najbližje mesto, kjer ima kurirska služba DPD svoje prevzemne prostore. V večini primerov so to bencinski servisi Petrol. O dostavi na PUDO točko, je stranka prej obveščena na e-naslov in po telefonskem klicu v kolikor se stranka na klic oglasi.

S stranjo upravlja: 

Polonca Založnik s.p.,

Ulica 28. maja 53,

1000 Ljubljana,

Slovenija